fbpx

Referencer

GLADE KUNDER

Eurest Kantine FLSmitdh , Valby Kontakt person Jeanette M. Tlf 22902591
Acento Finance, Brøndby Kontakt person AnneMette Tlf. 25127406
Eurest, Udenministeriet, Amager Kotankt person Charlie Tlf.61621915
Eurest, Acento, Eurest
Firmamassage
Jeg hedder Inge og har arbejdet som kok og souschef i en personalerestaurant i 10 år. Har gået til massage hos Robert ca. 3-4 år pga muskelspændinger som tog til i styrke efter at jeg var syg i efteråret 2009 (anourismer). Det er imponerende som Robert kan komme til bunds i mine muskler. Det kan slet ikke beskrives hvor godt og meget anderledes jeg har det efter 60 min. på "pinebænken" med nakke-, skulder-, rygmassage samt hovedbunds- og øremassage. Det er simpelthen ufatteligt rart. Det skal bare prøves og jeg kan kun anbefale Roberts massage på det varmeste.
INGE WOLFF
Hovedpine/muskelspændinger
Mit navn er Karina P., frisør. Jeg kom til Hvidovre Masahe Klinik hos Robert for 5 mdr. siden. Mit problem var at jeg havde hovedpine hver eneste dag p.g.a. muskelspændinger. Jeg står meget op og klipper håret 8 timer om dagen. Vi, frisør har dårlige arbejdstillinger. Jeg har prøvet massage mange gange andre steder for at kunne aftage muskelspændinger men der er ikke nogle af dem som tog fat. En dag hos min svigemor, jeg klagede meget med ondt i nakken og ondt i hovedet. Min svigermor sagde til mig at jeg skulle tage til Robert på Allingvej 14, Hvidovre for at få massage og sagde at Robert tager meget fat og han kan fjerne min hovedpine. Det gør jeg så. Jeg fik 5 x 30 minutter , allerede den 1. behandling kunne jeg godt mærke nogle forbedringer. Nu er min hovedpine væk. Nu kommer jeg fast til Robert 1 x om måneden. Det er bare så dejligt. Derfor Masahe Klinik kan jeg varm anbefales.
Karina P.
Hovedpine
Lidt om årsagen til at jeg opsøgte en massør. Jeg har lidt af migræne samt spændingshovedpine i mange år. Hovedpinen har jeg 4 gange om ugen. Udover den almindelige hovedpine var det næsten 100% sikkert at jeg havde et månedlig migræneanfald som nemt kunne vare i 2 døgn. Det var netop midt sådan et anfald, at jeg søgte en massør som er expert mod muskelspændinger. Hvidovre Masahe Klinik er blevet anbefalet af en god ven som bor i Hvidovre. Min ven sagde at han kender en meget god massør som kan trykke til eller give en dybdegående massage mod muskelspændinger. Jeg var hos Robert 5 gange. Jeg kunne næsten ikke tro det!!!!. Jeg havde ikke længere hovedpine nu. Jeg husker stadig min kommentar efter min første behandling. Jeg sagde , " Endelig en massage som kan mærkes hvergang ". Jeg kan kun anbefale andre med hovedpinesygdomme at gøre et forsøg. Men jeg vil også råde patienter med migræne og hovedpine at finde en massør som Robert eller en massage som kan mærkes. Det kan man få i Hvidovre Masahe Klinik. Tak for hjælpen endnu engang.
Anja P.
Migræn/hovedpine
Jeg arbejder som elektriker i 5 år. P. g a. dårlig arbejdstillinger begyndte min lænde at drille. Det gør ondt hver morgen når jeg skal stå op fra min seng. Ryggen skal lige rystes eller varmes op for smerten kan forsvinde. Jeg søgte en massør i lang tid og har også prøvet det et par gange men de kunne ikke massere så dybt inde ligesom Robert fra Masahe Hvidovre/Valby Klinik, (massage som kan mærkes ). Jeg fortalte mit problem til Robert. Han gik igang med at løsne mine muskelspændinger i lænden og han trykker godt. Min første behandling var en success. Jeg var lidt ondt på ryggen dagen efter men efter 2 dage har jeg ikke kunnet mærke min lændesmerte. Det er væk. Det er bare fantastisk. Nu går jeg til Klinikken en gang om måneden for at blive løsnet op. Efter 2 års lændeproblem med mange smerter og gener er jeg nu 90% fri for muskelspændinger i lænden. Så mange tak for din hjælp.
Morten
Lændesmerter
Jeg hedder Martin VVS. Massør Robert fra Hvidovre er blevet anbefalet af min mor. Min mor sagde at hos Masahe Klinik får man en meget dybdegående massage. Det er også kun derfor jeg prøvede det. Jeg tog i Hvidovre og fortalte at jeg har hold i ryggen p.g.a. en forkert bevægelse. Han gik igang og efter en 30 minutter dybt massage kunne jeg mærke stor lettelse i ryggen. Jeg fik kun 2 behandlinger. Nu kommer jeg til Masahe klinik en gang hver 6. uger for vedligeholdelse.
Martin
Hold i ryggen
Jeg hedder Kristian fra Greve. Mit problem var, at jeg har ondt i nederste del af ryggen, lænden, som trækker nedefter til balden og måske bagsiden af benet hver morgen. Jeg er blevet behandlet af mange alternativ behandler zoneterapi, akupunktur, kiropraktik og massage men ingen effekt. Indtil min kone som arbejder i Eurest Kantine i Lyngby anbefalede massør Robert fra Hvidovre. Jeg kom og fortalte mit problem til Robert. Han gik igang med det samme. Jeg har aldrig mødt en massør som virkelig gå dybt. Mit ischias problem er væk. Det er 4 år siden nu. Jeg går stadig til Robert i Valb Masahe Klinik for at blive løsnet op i nakke, skulder og ryg en gang om måneden. Når han siger " Massage, som kan mærkes " , så kan du forvente det.
Kristian
Ischias
Mit navn er Billy , 29 år fra eurest Lyngby opvasker. Jeg har røget i 10 år. Robert fra Masahe Klinik kommer og masserer personalet i Eurest en gang om måneden. Jeg spurgte ham om han kunne hjælpe mig med mit problem "rygning". Han sagde at han kan anbefale øreakupunktur. Jeg fik kun en behandling og den rette rådgivning. Efter kun en uge har jeg stoppet med at ryge.
Billy
Rygning